Derfor opplever mange kvinner hjernetåke

Er du blitt mer distré enn før? Synes du at ord og mindre viktige detaljer glipper mer i det siste, oppgavene tar lengre tid og uansett hvor mye du hviler er du uopplagt og ufokusert? «Hjernetåke» er et uttrykk som er brukt for å beskrive tilstanden.

Les mer

Slik mestrer du det skjulte stresset

Føler du deg anspent, irritert og uopplagt? Det skjulte stresset kan tappe oss for energi uten av vi er klare over det. Vedvarende stress kan føre til konsentrasjonsvansker og humørsvingninger.

Les mer

Emosjonelle berg-og-dalbaner

– slik håndterer du humørsvingninger i 40-årene.

Les mer

Hjelp! Perimenopause?!

Synes du at uansett hvor mye du hviler er du distre, ufokusert og ubalansert? Er du 40-ish, kan det godt hende at du er kommet i perimenopausen, fasen før fasen.

Les mer

Studier og dokumentasjon

Vi inngår ingen kompromisser når det gjelder effekt og kvalitet. Våre ingredienser er nøye utvalgt og har dokumenterte effekter.

Les mer

Balansert humør med safran

Av og til kan det føles ekstra vanskelig å holde sinnet i sjakk, humøret blir dårlig og vi blir ekstra irritable eller emosjonelt sårbare. Humørsvingninger kommer ofte sammen med uro i kroppen og konsentrasjonsvansker, kan påvirke søvnen og senke stressterskelen.

Les mer

Bacopa monnieri

Liten vannplante Bacopa monnieri er hovedingrediensen i Recharge. Planten har tradisjonelt blitt brukt i India i flere århundrer for hukommelse og læring. Studier har vist at Bacopa Monnieri kan ha effekt på kognitive funksjoner allerede etter 12 uker.