Produkpakke med Edel Recharge ligger på bordet sammen med et blad og kaffekopp. Teksten over "Reduce stress. mental sharpness, emotional balance"
Produkpakke med Edel Recharge ligger på bordet sammen med et blad og kaffekopp. Teksten over "Reduce stress. mental sharpness, emotional balance"

Edel Recharge - ditt daglig påfyll for mental og fysisk overskudd i hverdagen.

Opplev dokumentert effekt på kognitiv ytelse, stressmotstand og emosjonell balanse*. Formulert spesielt for deg som har en travel hverdag med mange baller i lufta eller vil bli kvitt hjernetåke, humørsvingninger og ro ned stresset. 

Som medlem får du produktet tilsendt hver måned med god rabatt og fri frakt. Ingen forpliktelser eller oppsigelsestid. 

Skjerpet og opplagt med smarte planter

 • Planter med nootropisk effekt
  Noo – what? Nootropics eller nootropika på norsk er næringsstoffer som påvirker hjernen for å gi mentalt løft, dypere fokus eller energiboost. Enkelte planter besitter nootropiske egenskaper og kan skånsomt støtte opp hjernen og humøret.
 • Liten vannplante for klisterhjerne
  Bacopa monnieri er en vannplante kjent for å støtte opp fokus og hukommelse. Indiske munker brukte den for å kunne memorere lange tekster, og effekten er nøye studert i over 300 studier i PubMed.
 • Safran for et rolig sinn
  Flere studier viser at ekstrakten fra safran hjelper kroppen til å slappe av, og dermed takle stress og nervøsitet.
 • Lad opp til en bedre hverdag
  Gi kroppen daglig påfyll av nøye utvalgte planteekstrakter og omega 3 fettsyren DHA for optimal mental prestasjon, emosjonell balanse og mer overskudd i hverdagen.

Jeg har alltid vært litt distre, men ting begynte å glippe oftere i det siste. Etter 3 måneder med Recharge merker jeg at det er blitt enklere å sjonglere oppgaver fordi jeg slipper å dobbeltsjekke alt.

Jeg tar Recharge før jeg legger med for å ro ned kroppen. Jeg synes at søvnen er blitt bedre takket være avslappende effekten. 

Jeg merker det på energinivået, nå har jeg overskudd til hobbyer og venninnekvelder, hodet føles ikke lenger slitent etter vanlige arbeidsdagene.

Om Edel Recharge
 • Ha en bra dag - hver dag

  Man kan ikke være på sitt beste når kroppen er utladet. Recharge er en innovativ laderutine basert på tusenårige tradisjoner og moderne forskning som støtter opp kropp og sinn med nøye utvalgte nootropiske planteekstrakter. Edel Recharge bekjemper fatigue, hjernetåke, humørsvingninger, uro og stress på den enkle måten, slik at du kan oppleve mentalt og fysisk overskudd - hver dag.

 • Smarte planter for mentalt overskudd

  Enkelte planter har vært brukt i årtusener som et beskyttende skjold mot stress eller for å oppnå dyp konsentrasjon, høy mental ytelse eller bedre humør. Bacopa monnieri og krydderet safran som inngår i Recharge besitter nootropiske egenskaper med sin positiv virkning på kognitive funksjoner1, humør og følelsesmessig balanse2.

  1 Bacopa monnieri bidrar til å støtte kognitiv funksjon
  2 Safran bidrar til å opprettholde et positivt humør og følelsesmessig balanse

 • Studier og resultater

  Vi støtter oss på solide studier som baser seg på dobbeltblinde, placebokontrollerte randomiserte forsøk. Studier er utformet slik at hverken testpersonen eller den som utfører studiet vet hvem som får virkestoffet og hvem som får placebo (pille uten virkestoffer). 

  Nootropiske egenskapene til planteekstrakten fra Bacopa monnieri som brukes i Edel Recharge™ har påvist dokumentert effekt på kognitive funksjoner som blant annet minne, hastigheten på informasjonsbehandling og læring gjennom flere studier.  

  Planteekstrakten fra safran har dokumentert effekt på emosjonell balanse og evnen til å slappe av. Flere studier indikerer at ekstrakten kan hjelpe kroppen til å takle stress og indre uro, samt løfte opp humøret. Det nevnes også at beroligende virkning av safran kan ha en positiv effekt på søvnkvalitet. 

 • Næringsinnhold og dosering

  2 kapsler Edel Recharge inneholder:

  Omega 3-fettsyrer totalt
  herav DHA
  300 mg 
  250 mg
  Ekstrakt av Bacopa Monnieri
  herav bacosider
  600 mg
  150 mg
  Safranekstrakt (Crocus sativus)  30 mg
  Vitamin B5 6 mg (100%*)

   * i prosent av referanseinntak. Referanseinntak er en samlepost for døgnbehovet.  

  Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil, og skal ikke erstatte legemidler. Ved graviditet eller bruk av reseptbelagte legemidler, bør legen informeres om bruk av kosttilskudd

  Anbefalt daglig dose: 2 kapsler sammen med  et måltid. Anbefalt dose bør ikke overskrides. Kapsler anbefales ikke til barn under 3 år.

  Kapsler per pakke: 60

  Ingredienser: Ekstrakt av Bacopa Monnieri, safranekstrakt (Crocus sativus), fiskeolje, kapsel (fiskegelatin, fuktighetsbevarer (glyserol), fargestoff jernoksid, tistelolje, kokosolje, stabilisator bivoks), emulgator (soyalecitin), kalsium-D-pantotenat/pantotensyre. 

Edel Nutrients Medlemskap

Bli medlem og lås opp gode rabatter!

Vi vet at du har mange baller i lufta! Med vårt medlemskap har du én ting mindre å huske på. Vi sender deg påfyll hver 4. uke slik at du enkelt kan opprettholde din daglige rutine. Medlemmer oppnår fri frakt og lojalitetsrabatter på alle forsendelser. Det er du som bestemmer - hopp over, pause eller avslutt som du vil, vi har ingen oppsigelse- eller bindingstid.  

 

Kamilla relaxing (300 × 300 px).jpg

Lanseringstilbud! Kun 199,- for første måneden! Bruk rabattkode SHARP199 eller klikk her