FAQ

Lurer du på noe? Vi har telefontid fra kl 08:30-16:30 mandag til fredag. Send oss gjerne en e-post til kundeservice@edelnutrients.no, eller kanskje du finner det du lurer på nedenfor?

 • Om produktet

  Hvordan får jeg best effekt? Husk å ta produktet hver dag for å oppnå best resultat, effekten bygger seg gradvis over tid.

  Når tar man Edel Recharge? For bedre opptak anbefaler vi å ta kapslene sammen med mat. Fettholdige måltider hjelper kroppen å absorbere de fettløselige forbindelsene i urtene på en mer effektiv måte. 

  Er det bedre å ta kapslene på formiddagen? Du kan ta kapslene når som helst på døgnet sammen med et måltid. Mange merker god avslappende virkning når man tar produktet på kveldstid, takket være ekstrakten fra safran som er med på å støtte avslappingen. Andre foretrekker å starte dagen med Edel Recharge for å komme i en produktiv flyt. Prøv deg frem i starten og la det bli en del av din daglige rutine.

  Hvordan kommer jeg til å merke forskjell? Det er veldig individuelt hvordan man kjenner forskjell. Mange legger merke til at det blir enklere å fokusere og beholde konsentrasjonen, mens andre kjenner først en behagelig avslappende effekt som kommer fra safranektraktet. Studier viser at effekten på hukommelse og kognitiv ytelse kan observeres etter 12 ukers regelmessig bruk. Denne kommer fra Bacopa monnieri som trenger mer tid til å begynne å virke.

 • Om medlemskapet

  Hvordan fungerer medlemskapet? Vi vet at du har mange baller i lufta! Med vårt fleksibelt medlemskap tilpasset travle damer har du én ting mindre å huske på. Vi sender deg påfyll hver 4. uke slik at du enkelt kan opprettholde din daglige rutinen. Du får selvsagt fri frakt og medlemsrabatt på alle forsendelser.

  Er det oppsigelse- eller bindingstid? No strings attached! Vi har ingen oppsigelse- eller bindingstid. Du kan også ta pause når du vil. Med tanke på postens leveringstid er det viktig å si i fra senest en uke før du venter din neste forsendelse.

  Kan jeg hoppe over min neste levering? Du bestemmer! Vil du hoppe over eller avbryte, bare gi oss beskjed på mail eller telefon, så ordrer vi det.

  Hvordan kan jeg kontakte kundeservice? Vi har verdens hyggeligste kundeservice, prøv det selv! De står klar til å hjelpe til på 987 01 414 eller kundeservice@edelnutrients.no.

  Kan jeg få rabatt? Det lønner seg å være medlem hos oss! Som medlem får du 30% rabatt på dine bestillinger.

  Har dere aldersgrense? Du må være 18 år for å kunne bestille via våre nettsider.

 • Kvalitet

  Hvem er Edel Nutrients? Edel Recharge er utviklet av Edel Nutrients, et selskap som inngår i NutraQ konsernet i Orkla-gruppen. Vi utvikler våre egne produkter skreddersydd for moderne kvinner. Alle våre produkter utvikles i henhold til våre sentrale verdier: dokumentert effekt og kompromissløs kvalitet.

  Hvordan er effekten dokumentert? Vi følger gullstandarden for studier som krever anvendelse av dobbeltblinde, randomiserte og placebokontrollerte studier. Dette er studier der verken forsøkspersonene eller leger vet hvem som får reelt produkt og hvem som får placebo. Studiene som ble utført på våre stjerneingrediensene bekrefter effektene og er publisert i den medisinske databasen PubMed. 

  Hvordan sikrer dere høy kvalitet av produktet?  Produksjonen av våre produkter skjer iht. Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer for en god fremstilling (kvalitetskontroll, produksjon og testing) av blant annet matvarer og legemidler. Produktkvalitet forsikres også gjennom laboratoriske analysene vi foretar som et ledd i kontrollrutinene våre.

   

 • Om ingredienser, allergier og sideeffekter

  Hva inneholder Edel Recharge? Produktet inneholder følgende næringsstoffer: ekstrakt av Bacopa Monnieri, safranekstrakt (Crocus sativus), fiskeolje, kapsel (fiskegelatin, fuktighetsbevarer (glyserol), fargestoff jernoksid, tistelolje, kokosolje, stabilisator bivoks), emulgator (soyalecitin), kalsium-D-pantotenat/pantotensyre.

  Kan jeg bruke Edel Recharge hvis jeg går på medisiner? Det er alltid lurt å konsultere legen din før du starter med et nytt kosttilskudd, spesielt hvis du har en medisinsk tilstand eller tar andre medisiner. 

  Jeg er gravid, kan jeg bruke Edel Recharge? Gratulerer! Sjekk med legen om du kan bruke Edel Recharge. 

  Hva med allergier? Har du fiskeallergi,  bør du sjekke med legen om du kan bruke Edel Recharge som inneholder fiskeolje og fiskegelatin. Vi bruker soyalecitin, en bestandsdel i soyabønner, i våre kapsler.

  Er det noen sideeffekter? Både Bacopa monnieri og safran anses som trygge for de fleste mennesker, og det er sjelden noen bivirkninger forbundet med å ta disse urtene som kosttilskudd. De har blitt brukt i århundrer i tradisjonell medisin og har blitt studert for sine potensielle helsefordeler.

  Men som med alle kosttilskudd eller medisiner, kan noen mennesker oppleve milde bivirkninger. Disse kan inkludere kvalme, tørr munn, fordøyelsesproblemer eller svimmelhet. Disse er vanligvis milde og forbigående.

 • Levering og betaling

  Når kommer pakken? Din pakke kommer hjem i din postkasse 5-9 dager etter vi har mottatt din bestilling. Forsendelsen er smal nok til å passe i de fleste brevsprekker. Deretter mottar du pakken noen dager før du er ferdig med dine kapslene med mindre du har glemt å ta dem, men det kan ikke vi styre. ;)

  Hvordan betaler jeg? Du behøver ikke betale noe i forskudd. Faktura sendes med din leveranse og du har 21 dager på deg til å betale i fred og ro. Vi synes at regninger er ikke det gøyste i livet og anbefaler å sette dem på autopilot i banken med AvtaleGiro.

  Hvordan setter jeg opp AvtaleGiro? Med avtalegiro kan du stryke enda en ting fra huskelappen. Når du har betalt første fakturaen fra oss, vil du få tilbud
  om AvtaleGiro i nettbanken din. Sett opp maks beløp og la banken sørge for at ditt medlemskap betales direkte fra din konto på forfallsdato. Du kan også gå inn på fanen «Forslag til nye betalingsavtaler» i din nettbank og finne NutraQ Norway AS, som er det selskapet vi hører under.

  Hjernetåke har senket seg og jeg har glemt å betale faktura. Hva skjer da? Det kan skje med de beste. Vi sender en betalingspåminnelse ved for sen betaling, og sur tilleggsavgift på 70 kr blir lagt til. Ikke utsett noe lengre, for etter to påminnelser blir saken oversendt til inkasso.

  Kan jeg returnere produktet? Det var leit å høre, men ja. Du har 100% kjøpetrygghet når du handler hos oss. Du beskyttes av angrerettsloven og har 14 dagers ubetinget angrerett fra den dagen du mottar varen. Angreretten innebærer at kunden har rett til å angre kjøpet og returnere ubrukte produkter ved å kontakte kundeservice eller benytte angrerettskjema. Skjemaet finner du som vedlegg til ordrebekreftelsen. Ved eventuell retur står du selv for portokostnader.

   

   

 • Kontakt oss

  Hvordan kan jeg kontakte kundeservice? Vi har verdens hyggeligste kundeservice, prøv det selv! Vi står klar til å hjelpe til på 987 01 414 eller kundeservice@edelnutrients.no. Vår telefontid er kl 08:30-16:30 mandag til fredag.